Tuparipirskeissä mökillä

Jälleen kerran oli pieni konkaaronkka sukua (eli aika paljon ihmisiä, meidän suku ei ole nimittäin mikään maailman pienin..) kokoontumassa. Tälläkertaa oltiin serkkuni mökin tupaantulijaisissa. Eihän sitä mökkiä ole rakennettu kuin se... kymmenen vuotta, mutta nyt se oli viimein valmis! Sen kunniaksi mentiin sitten sinne, uitiin, syötiin, saunottiin, (litkittiin boolia) naurettiin ja valvottiin. Meikäläinen ei erinäisistä syistä (mm. kuorsaus, kuumuus, jomottava hartiakipu) saanut nukutuksi kuin vaivaiset kaksi tuntia (köh, myönnettäköön että nyt väsyttää hiukan!). No anyways, tänään ollaan vähän valvottu ja kuvailtu.. Ja eilenkin valvottiin ja kuvattiin ;)

Okeijoo, meikäläisestä ei ihan nyt ole kirjoittamaan mitään vakuuttavaa blogitekstiä (syvimmät pahoitteluni)

ps. meikä kävi tänään kaverilta hakemassa pari rinkkaa, kun lähretään essin kanssa vähän vaeltamaan repovedelle seuraavana viikonloppuna, kunhan sää nyt edes jonkinverran sallii ;)

Mutta tässä kuitenkin nämä kuvat:


Meikäläisen heino TiPS -huppari: olen niin aktiivisesti mukana tikkurilan palloseuran toiminnassa... kröhm.. eli en!
Mutta ainakin toi huppari on ihan sika lämmin!

Rändöm ilme meikäläisellä, mutta Iipu oli vaan niin söpö :) <3




BasAssss..
 Käytiin illan pimetessä läheisillä hiekkakuopilla (minä, tero, joonas ja suvi) koirien kanssa. Otettiin siellä sellaisia hyppykuvia tuosta hiekkakasan reunalta alas, mutta jostain tuntemattomasta syystä, en niitä tänne laittanut. Muutenkin olen enemmän ja enemmän alkanut miettimään kenestä minä kuvia tänne blogiini laitan: en ehdottomastikaan halua, että yksikään ihminen joka ei ehdottomastikaan halua blogissani esiivtyvän, joutuisi tänne. Tästä syystä uskon, että niitä Tallinnan kuvia pitää vielä pitkään odotella, minun pähkäillessä "viitsinkö mä laittaa tätä kuvaa missä mä ja x ollaan.. entäpä tää ryhmäkuva meistä kaikista.."

Minusta on kuitenkin hyvä olla tarkka siitä mitä tänne internetin maailmaan pistää, ja toivon hartaasti ettei kukaan ikinä tule minunkaan kuviani käyttämään mihinkään. Nämä kuvat ovat minun! :)
[Olipas siinä taas avautuminen kerrakseen..]


Tänään aamulla (ja aamupäivällä.. ja päivällä) kuvailin pääasiassa ötököitä: sienässä kiipeävää kärpästä, leppäkerttua, perhosta jnejne..


Erittäin tyylikäs peppukuva :D







Nämä perhoset eivät olisi hetkeäkään halunneet olla paikoillaan, vaan lepattelivat jatkuvasti ympäriinsä, pysähtyen aiva välillä ihan pieneksi hetkeksi odottamaan (ihankuin ne olisi ärsyttäneet mua..)




Pelattiin siinä sitten korttia ja meikäläisen korttivuihkalle lensi lepäämään söpö (ja kaunis) perhonen. Meikä nimesi sen Pertiksi ja se istuihin meikäläisen sormella varmaankin kahden pelin ja jonkinaikaa kestäneen photoshootin aikana kärsivällisesti. Lopulta meidän oli mentävä syömään (muisaakseni) ja päätin lähettää Pertin matkoihinsa, eikä se olisi millään halunnut lähetä. Lopulta se sai tuulta siipiensä alle ja liihotti tiehensä.


Perhonen, jonka nimi oli Pertti
 Tämä sirkka näyttää aivan siltä Ötökän Elämää leffan pahikselta!



Hihhulei, siinä kaikki kuvat tältä erää. Meikäläisen iltaohjelmassa on vielä katsoa Kosto ja sitten tämä tyttö painuu pehkuihin ottamaan kiinni... aikamoisen pitkää univelkaa :)

Kuvailkaas paljon öttiäisiä (ja ehkä vähän kukkasiakin..)

Kommentit