Mökkikuvailua: kukkasia, ötököitä ja mustikoita

Eilen meikäläinen enemmän tai vähemmän aktiivisesti kuvailli ötököitä (ja kukkasia myös!) Kuten aiemmassa postaukessa mainitsin, sain sen pöllömaalauksen valmiiksi sinne saunan pukutilaan. Kävin myös koiran kanssa vähän mustikassa ja väsäsin mustikkapiirakan. Lisäksi pesin saunan. (oijoi, olinpa aktiivinen)

Jostain syystä tähän postaukseen löysi tiensä usea ötökkäkuva :D




Pääasiassa kuvauskohteekseni pääsivät pitkävartiset kukat ja kirosin jatkuvan ja erittäin kovan tuulen syvimpään helvettiin tämän photoshootin aikana :D


Vähän lisää kärpäsiä :)






Kuvauksen kohteena muurahainen :)




Minun mielestäni on aivan uskomatonta kuinka erikoisia ja hienoja ja upeita yksityiskohtia kukissa on! Lisäksi nämä yksityiskohdat ovat sellaisia, että niitä ei paljaalla silmällä (eikä etenkään kaukaa katsottuna) meinaa nähdä! :)

Jonkinlainen koppakuoriainen :)





Kärpänen hieroo käsiään yhteen...

... ja pyyhkii suupielensä ruuantähteistä (jonka jälkeen pyyhkii kätensä housuihin.. eikun mitä!?)



Koska urheasti kävin siellä metsässä, uhmaamassa kaikkia verenhimosia hyttysiä, oli mun pakko ottaa niistäkin palleroista kuvia. Oli muuten hyvän makuisia mustikoita. Jotenkin nuo mökkimetsän marjat ovat huomattavasti paremman makuisia kuin ne onnettomat pakokaasuissa kylpeneet, joita olen maistellut tuolla kaupungissa.





ihan ei onnistunut tämä mustikoiden joukossa viipeltäneen hämähäkin kuvaaminen :D

Ja koska Iitaa ei tietystikään ole unohdettu, joten tässä on vielä pari kuvaa mökkikoirasta




Kommentit