Virojoella

Kävästiin tänään koko perheen voimin virojoella mummia (ja tätiä) moikkaamassa. Eipä siitä reissusta sen enempää, mutta sen voin paljastaa, että en ainakaan kuollut nälkään. Saati kylmään. Oli ihanan lämmintä, ja ruokaa oli vaikka muille jakaa. Iita oli onnessaan päästessään maalle, ja meikäläinen nautiskeli ihanasta auringonpaisteessa. Matkojen aikana lukaisin sitten puolikkaan kirjan - ehkä mä luen loppupuolen sitten tänä iltana? :D

Kuvia en tullut kauhean paljoa ottaneeksi, en edes yhtäkään mummon ihanista kissoista. Tällähetkellä, kun tätinikin kissat lasketaan mukaan, oli kissoja paikalla seitsemän! Ja mulla ei ole edes yhtä kissaa, mikä vääryys!



Minusta tämä on yksi hauskimmista kasveista, näitä sai oman mielen mukana siirtää paikasta toiseen, pienet pömpylät.. Enkä nyt kuollaksenikaan muista niiden nimeä.. Ehkä joku viisaampi muistaa :D Ja btw, en ole ikinä ennen tajunnut, että niiden lehdissä on tuollaiset "piikit" reunoissa!





Pari apilaa. Muistaakseni joku sanoi mulle josksus, että jompi kumpi, joko punainen tai valkoinen apila olisi kaneille epäterveellistä.. Nyt en vain muista sitäkään, että kumpi se oli, vai oliko kumpikaan :D
(Onneksi mummolla ei ole kaneja.. Ja en osaa vastata kysymykseen siitä kuinka tämä kaniasia liittyy tähän tekstiin oikeen millään tavalla..)




Tämän vajavaisen macrokuvailusarjan päätteeksi läjäyttäkäämme vielä esille pari kuvaa aikas massiivisen kokoisesta koppakuoriaisesta joka villisti lenteli ympäriinsä ja yritti kauvautua ruohikon sekaan, haluttomana poseeraamaan meikäläiselle..




Jos on mahdollista, että koppakuoriainen poseeraa kameralle, niin tuo koppakuoriainen poseerasi. Se käänteli tuntosarviaan ja päätään kuin mikäkin malli, joka yritti saada jokaiseen kuvaan eri ilmeen ja asennon. Koppakuoriaiselta se oli aika hieno saavutus... Ja sitten se ilmaisi kyllästymisensä lentämällä pois.


Makoilin riippumatossa ja pyysin mummon koiran Lilin luokseni rapsutettavaksi ja sittenhän se piski kiipesi meikäläisen kaveriksi sinne riippumatolle.. Noh, siinähän sitä sitten riiputtiin :)



Nyt tämä tyttö painuu tekemään pienoisen kortin eräisiin tupareihin.. Adioos!

Kommentit

  1. En nyt tajunnu, ku eka sanoit et se koppis oli haluton poseeraamaa sulle ja sit seuraavaks sanot et se poseeras sulle ku malli. Ööö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sillee se koppis teki: aluks se ei halunnu poseeraa ollenkaa, mut sit se alko poseeraamaan hienosti :))

      Poista

Lähetä kommentti