Best Friends are Hard to Find Because the Very Best is Already Mine

Eilen, 8.6., oli (Jenkeissä) National Best Friends day.

En tykkää millään tavoin "rankata" ystäviäni "parhausjärjestykseen" ja välttelenkin koskaan kutsumasta ketään parhaaksi ystäväksieni. Harvoin ylipäätäänsä kutsun ketään ystäväksi. Kaikki ovat minulle kavereita, hyviä kavereita, luokkalaisia, koulukavereita, duunikavereita.

Jos minun pitäisi kuitenkin nimetä minun paras ystäväni, paras kaverini, best friend, bff, niin heitä olisi kaksi. L ja E <3



Ollaan neiti L:llän kanssa tunnettu siitä asti kun ollaan oltu kolme. Eli meillä tulee tänävuonna täyteen 20 v yhteiseloa. Pitääkin järjestää joku vuosipäiväjuhla. <3 Tutustuttiin klassisella tavalla silloisen kotipihamme hiekkalaatikolla, minkä jälkeen ollaan monet ilot, surut, elämänmuutokset, riidat (mitä on ollut ehkä yksi isompi) ja elämänvaiheet käyty läpi kimpassa. Meillä on aina ollut omia juttujamme L:n kanssa, omia leikkejä ja ollaan pyritty pitämään veljemme jatkuvasti varpaillaan. Ei nähdä tämän ihanan tyypin kanssa läheskään niin usein, kun pitäisi, mutta välimatka tai tapaamisten välissä oleva aika ei enää "tässä vaiheessa" haittaa: hommat ja jutut jatkuvat samasta pisteestä, mihin ne viimekerralla jäivät.
Because every brunet needs a blonde best friend.

Neiti E - meikäläisen paittajapeppukaveri, matkabuddy, pälliseuralainen, juoruakka. E on se tyyppi, kenen kanssa huudetaan kilpaa ja kuulostetaan reissussa, baarissa, kaupassa ja kävelyllä ihan vanhalta avioparilta. E on se kenen kanssa käydään sienessä, marjassa, avannossa, hiihtämässä. Ja ollaan molemmat yhtä noloja. E:n kanssa tutustuttiin lukiossa (vaikka kaikki aina meitä seuratessa kuvitteleekin meidän tunteneen lapsista asti), joten meillä on yhteistä taivalta takana kohta ... herranen aika ... seitsemän vuotta!
I'm a weirdo. She's a freak. Together we're freaking weird and we love it.

Ja nyt kun sanoin, että minulla olisi vain kaksi parasta ystävää, tuli mieleeni heti muutama ihanaa ystävää lisää, jotka haluaisin myös rankata tähän ykköspalkinnon saajaksi. Shit.

Sillä sitten on myös aina niin vaatimaton ja ihana neiti I, joka on vain pakko mainita tässä. Hän jaksaa aina kuunnella meikäläisen juttuja päivästä, ja vuodesta, toiseen. I, joka on täysin vastakohta meikäläisen rämäpäiselle ja sekopäiselle luonteelle. I:n kanssa ollaan tunnettu oikeastaan ala-asteelta asti (herranen aika, tätäkin meidän yhteistä taivalta tulee täyteen jo 17 vuotta!). Päädyttiin ensimmäisenä kouluvuotena vuonna samalle luokalle ja oikeastaan siitä se sitten lähti. Sillon, kun molemmat asuttiin vielä kotona, niin asuttiin n. 200 metrin päässä toisistamme. Nykyisin välimatka on hiukan pidempi, mutta molemmat asutaan silti vielä Vantaan rajojen sisäpuolella. #vantaa4life
Best Friends. They know how crazy you are and still choose to be seen with you in public.


Nämä kolme neitokaista olisivat siis ne, jotka juoutuisivat häissäni vastuulliseen kaason ja morsiusneitojen tehtäviin. (You've been - already - warned)

DSC_1610 DSC_1175 DSC_0708 DSC_0504 DSC_8201 DSC_7914 DSC_8020 DSC_8272 100_6400 100_6713 DSC_0731 DSC_0993 DSC_1555 2013-07-04 (12) 2013-07-06 (9) 2013-07-08 (6)

Neiti L:ää tai I:tä ei oikeastaan ole sen kummemmin tämän blogin puolella esitelty tai mainittu kuin milloin missäkin postauksessa viittauksena "kaveriin". Mutta E, meikäläisen matkakumppanina, on esiintynyt blogissa useinkin. Löysin kuitenkin muutaman kuvan (ikivanhoja, mutta olkoot), jossa esiintyy I ja L <3

 

Kommentit