Hei hei Toukokuu...

Viimeisimmästä blogiteksistä on vierähtänyt kohta jo lähemmäs kuukausi. Että voi muijaa hävettää taas. Minulla on ollut monta juttua, mistä mun on pitänyt kirjoittaa, mutta joka kerta se on vain jäänyt. Ja nyt niistä on jo liian myöhäistä kirjoittaa. Ehkä tässä vielä jossainvaiheessa iskee sellainen kirjoitusvimma - tai sitten ei. Mutta, loppujenlopuksi, tämä on meikäläisen blogi, joka on meikäläisen näköinen: ailahteleva ja välillä siitä ei kuulu pitkään aikaan mitään. Ja sitten kun taas kuuluu, niin juttujen taso ei ole lainkaan aiempaa parempi...

Ajattelin aloittaa comebackini helpolla: pienellä kertauksella siitä, mitä olen viimeaikoina puuhaillut

DSC_0349 DSC_0327

Toukokuussa....

... Kävin monta kertaa (kaksi) burgereilla. Ensimmäinen burgeri syötiin el classico tyyliin Rillossa Vappuna, darrapäivänä, huippuseurassa ja toinen burgeri myös huippuseurassa Mike's Dinerissa - ja voin kyllä kyseistä paikkaa suositella - ai että oli hyvää!

... Suoritin ratsastuksessa A-merkin esteosuuden - joka näin btw meni läpi - vaikkei suoritus millään tavalla puhdas ja oppikirjamainen ollutkaan. Noh, ei siitä sen enempää. Mutta mainittakoon, että osa porukasta jopa luuli hetken, että meikäläinen tulisi kyydistä alas (no way, mun strategia on pysyä kyydissä)

... Kävin Korkeasaatessa.

... Söin todella paljon jäätelöä! <3

... Tein äitienpäiväksi kokeiluna vegaanikakun. Vegaanikakun sen takia, että harjoitteluni ohjaaja oli vegaani ja minun piti keksiä joku kakku vietäväksi harjoitteluun sen loputtua kiitokseksi. Noh, tämä äitienpäiväkakku oli niin suuri floppi, että jopa äitini (joka siis syö melkein mitä vain) sanoi, että heitä se kakku vaa roskiin.

... Kävin katsomassa Captain America: Civil War, Angry Birdsin (orig) sekä X-Men: Apocalypsen.

... Veeti täytti yhden vuoden <3

... Kävin Nuuksiossa grillaamassa

... Ja muutoinkin avasin grillikauden ja sain myös syödäkseni kesän ensimmäiset raakamakkarat <3

... Juoksin Helsinki City Runin ja ylitin itseni, kun veikkaamani 2h15min juoksuajan sijasta pingoin maaliin ajassa 2h2min. Tapahtuma oli kaikintavoin onnistunut ja fiilikseni huipussa. Ensimmäiset 5km meni sumpussa juostessa, mutta sen jälkeen baana avautui hiukan väljempänä ja pingoin menemään. Ohitin muutaman jopa 30 min aiemmassa lähdössä lähteneitä juoksioita - wohoo. Ja siis meikäläinenhän ei ole millääntavoin kilpailuhenkinen (hehe, omasta mielestä ainakaan, pitää kuitenkin aina olla paras ja nopein ja coolein) tyyppi, mutta eihän sitä lasketa, että viimeiset neljä kilometriä juoksee kilpaa jonkun miehen kanssa. Maaliviivan ylityksen jälkeen (meikä voitti) ja huoltopisteen banaania napatessani vaihdettiin sitten uhreilullinen tsemppi ja kiitosnyökkäys.

... Iskän seurana öljysin porukoiden terassia.

... Pidin aivan mahtavat kesän korkkaus/kevään kuoppaus kekkerit kouluni "loppumisen" (tältä erää) kunniaksi. Menininki oli huikea ja join (tbh) aivan liikaa - mutta jollaintapaa pääsin pirteänä kuin peipponen seuraavana päivänä töihin. Veikkaan, että tsemppiä päivään antoi illalla horisontissa siintävä darrapizzalla käynti. Nam.

... Kävin uusimassa jo vuosi sitten vanhaksi menneen jäykkäkouristusrokotuksen

DSC_0294 DSC_0244

... Muutoinkin toukokuu sisälsi hirmuisen määrän herkuttelua ja elämästä naatiskelua. Koko kuukausi oli tosi mukava ja jeejee kivaa. Tuli ostettua uudet ratsastushanskat, ratsastettua kauden viimeinen tunti, maksettua ratsastuskesäkurssi, syötyä hirveästi, juostua, käytyä salilla ja muutama duunivuorokin ja harjoittelun päättyminen (ja ihan onnistunut vegaaninen omenapiirakka) mahtui myös kuukauteen.

Kiirettä on siis ainakin jollaintasolla piisannut, mutta olen saanut nauttia suhteellisen vähästä määrästä työvuoroja.

Kommentit