Kesäjuttuja

Meikäläiselle ei ole kesälle oikeastaan minkäänlaista bucketlist:iä (vaikka kaikista listoista pidänkin ihan hirveästi). Olen vuosien saatossa tullut siihen lopputulokseen, että meikäläisen suunnitelmista ei yleensä tule mitään, joten on parempi heittää lonkalta.

Mitä yksinkertaisemmat suunnitelmat ja haaveet, sitä vähemmän se haittaa, jos ne eivät toteudu. Milloin mistäkin syystä. Ja, sitten jos kesäpuuhaksi ilmestyykin kaikkea huisinhauskaa ja kivaa, niin sitä vaan yllättyy aina positiivisesti ja kesä on niin hyvä! (Pessimisti ei pety ja sitä rataa) Kaiken lisäksi, mitä meikäläinen vaatii hyvältä kesältä on viisivaiheinen juttu:

1. Jäätelöä (paljon)
2. Grilliruokaa (paljon)
3. Lepääminen
4. Bruna ja aurinko
5. Juhannus mökillä

Olen simppeli tyyppi: kunhan olen kylläinen on kaikki hyvin. Kesän ehdottomat must herkut ovat mansikoiden ja herneiden lisäksi siis jäätelö (jota pitää ohjesääntöjen mukaisesti syödä samalla annostuksella kun vettä pitää juoda) sekä grilliruoka - etenkin raakamakkarat. Mutta, YOU NAME IT, I'LL EAT IT. Kaikki uppoaa savukalan kautta uusiinperunoihin, muurinpohjalettuihin sekä mustikkapiirakoihin, raparperikiisseliin ja noh... Like I said: You name it, I'll eat it.

Kesäni on myös sitä parempi, mitä aurinkoisempaa on ja mitä paremman brunan saan pintaan. Hei beibi näytä mulle sun rusketusraidat! Olen kuitenkin varautunut perinteiseen suomalaiseen kesäsäähän ja suunnitellut vain katsovani Netflixiä sadepäivinä. (Because you always have to have a plan b)

Tämän kesän myös pyhitän lepäämiselle, itsestä huolehtimiselle ja akkujen lataamiselle - ei (liiallisesti) töitä, nautitaan lomasta. Yritetään nukkua mahdollisimman paljon. Ja urheilla. Latasin salikorttiini poweria kuukaudeksi (jonka jälkeen sali sulkeutuu kuukauden kesätauolle) ja kävin viikon mittaisen kesäratsastuskurssin. Loppukesästä ajattelin treenata ulkona ja juosta.

Juhannus mökillä on meikäläisen kesän must juttu. En ole koskaan viettänyt juhannustani muualla kuin mökillä ja saa nähdä milloin (jos milloinkaan) tulen viettämään. Tänävuonna Essi lähtee kanssani juhannuksen viettoon hämäläiseen maalaismaisemaan. Paikalla on meidän perus serkuspossen lisäksi muutama vieraileva serkku, serkkujen kavereita sekä veljeni kaveri. Aika mahtiposse siis messissä ja saadaan varmasti kunnon bileet aikaiseksi!

Ainut varma kesäsuunnitelmani on siis Juhannus sekä suhteellisen varmasti (heinäkuun lopulla) tapahtuva muutaman päivän reissu Turkuun. Suunnitelmissani on myös visiitti Särkänniemeen. Haluaisin myös käydä Vallisaaressa sekä Lammassaaressa mutta ne nyt voi myös jäädä käymättä.

IMG_20160614_161614

IMG_20160614_162634

Toivon ainakin näkeväni mahdollisimman paljon kavereitani kesän aikana ja vain nauttivani hyvästä ruuasta ja vielä paremmasta seurasta. Haluan nauraa ja iloita pienistä hetkistä. Juosta illan viiletessä ja kuunnella hiljaisuutta. Haistella raikasta ilmaa ja paistatella keskipäivän paahteessa. 

Meillä oli viimeviikolla (vihdoin) toimintatytsyjen kesäpäivä. Meidän on nyt kaksi vuotta pitänyt järjestää jonkinlaiset kesäkekkerit (tai joulukekkerit, tai pääsiäiskemut, tai... tai... tai...) mutta aina se on kariutunut johonkin. Mietittiinkin, että kesäpäivä prt2 järjestäminen tämän kesän aikana on varmaankin liian mahtipontinen tavoite. Katsotaan sitten vuoden päästä uudestaan.

Ollaan siis kaksi vuotta opiskeltu yhdessä ja ne tapahtumat, johon ollaan saatu kaikki järjestettyä itsemme on laskettavissa yhden käden sormilla. #PROfiilis

Meillä kuitenkin oli mukavaa. Piknikin jälkeen käytiin vielä Annin kanssa kahdestaan vinukoilla.

Kommentit