Veli ooksä rikki?

Eilen illalla tulin kotiin mökiltä. Ihana viikonloppu ihanassa seurassa takana. Paljon ruokaa, paljon juomaa, paljon naurua. Eihän sille rämäpääseurueella vahingoilta vältytty. Kukaan muu ei onneksi hukkunut, kuin Essin puhelin.

Kokko oli kaunis. Makkara hyvää. Salmari maistui. Ja en edes muista, milloin olisin viimeksi juhlinut kaksi päivää putkeen. (Ja sen kyllä huomasi, kunto tuli pahasti vastaan lauantaina)
Perjantaina jaksoin valvoa aamukuuteen ja nousin ylös jo muutaman tunnin kuluttua kymmeneltä.
Lauantai-iltana väsy (ja sängyn kutsu) iski siinä kolmen aikoihin. Ja juomaakin kului lauantaina huomattavasti vähemmän.

Ollaan Veetin kanssa ihan rikki viikonlopusta. Veeti on vetänyt sikeitä kotona siitä asti kun tultiin takaisin. Meikäläinen taas sammui eilen illalla kesken viestittelyn koneen ääreen joskus kymmenen aikoihin illalla. Heräsin noin tunnin kuluttua ja raivasin itselleni sängyn, laitoin koneen sivuun, käänsin kylkeä ja jatkoin unia. Uudemman kerran heräsin puoli kahdekan aikoihin aamulla ja ehdinkin jo pelästyä, että saanko uudestaan unta. Noh, sitä vaaraa ei ilmeisesti ollut, sillä havaitsin heränneeni seuraavan kerran yhdentoista aikoihin.

Minun olisi tarkitus lähteä pienen hetken kuluttua salille (long time no gym!). Olen tehnyt lähtöä koko aamun, mutta tuo aamusta (ööh.. tai no, silloin yhdeltätoista ainakin alkanut) asti jatkunut sade on lannistanut pyöräilyintoni, joten aion lähteä matkaan bussilla - vaikka niiden aikataulujen mukaan kulkemista vihaankin.

Tämän päivän loppuillan pelastaa sitten burgereilla käynti duunikaverini kanssa. Ahh, ihanaa <3





ps. Ja allekirjoittanut on nyt virallisesti lomalla.
pps. Allekirjittanut on myös elävä hyttyssyötti. Puremia on nilkoista niskaan yltävällä alueella hirmuinen määrä. Mutta minkäs sille mahtaa, kun maistuu hyvältä ;)

Kommentit