Tällaisen viestin veikkis lähetti eilen illalla, samaisella tekstillä höystettynä. On nyt aivan pakko jakaa tämä kuva teidän kanssa.Naurahdin nimittäin. Eikös piskin ilme olekin juuri tekstiin sopiva?


Huolestuneille tiedoksi, että koiruuden jalka on jo hyvässä kunnossa ja nyt se on parina päivänä kävellyt täysin normaalisti, eikä arista jalkaansa enää lainkaan. Nyt pitäisi vain saada se muutaman ontumapäivän aikana padottu ylimääräinen energia järkevällä tavalla kulutetuksi. Vielä eilen ja tänään (vai pitäisikö sanoa, että toissapäivänä ja eilen.. onhan tämä jo virallisesti uuden päivän, perjantain, puolella) mentiin lenkillä aika varovaisesti, eikä tehty mitään kovinkaan pitkää lenkkiä, vaan sellainen keskipitkä.

tarvitsisin vielä hiukan apua sen joulukalenterin kanssa, josta puhuin pari postausta takaperin. Eli ideana olisi tänä joulukuussa tehdä joulukalenteri - eli joka päivä tulisi jouluaiheinen postaus. Meikäläisllä on ideat tällähetkellä 19 päivään, ja vielä tarvittaisiin joulupostaus ideoita viiden (5) päivän verran... Katsotaan mitä meikä keksii. Ja ideoita saa vapaasti heittää!

Kommentit