D - Dragon

On kulunut taas jonkin verran aikaa viimeisimmästä blogitekstistä (okei, muutama päivä, mutta tuon yli kahden viikon jälkeen sekin tuntuu jo melkein hylkäämiseltä). Meikäläinen on tässä puuhaillut uutta sivua tuonne Etusivun, Julian ja Kameran viereen... näettekö sen? Uusi sivu on nimeltään Highlights ja sinne olen linkittänyt suoraa kaikki erikoisemmat ja "merkittävämmät" postaukset, jotka jollaintapaa "poikkeavat tämän blogin valtavirrasta". Pyrin siis jatkossa lisäämään nuo kaikki erikoisemmat "highligttekstit" suoraa tuonne sivulle.
Tuo sivu myös toivottavasti auttaa meikäläistä, sillä tykkään muistutella teitä lukijoita vanhemmista, samantyylisistä teksteistä, etteivät ne jäisi ihan unholaan, näinollen löydän nyt helpommin nämä "erikosimaininnan" ansainneet tekstit. Nuo ovat vähänniinkuin meikäläisen "erikoispostauksia", vaikka oikeastihan ne eivät edes erikoisia ole :D

Jotta tästä postauksesta ei tulisi niin uhkaavan tylsä kuin miltä alkaa tuntua, jaan teidän kanssanne vielä muutaman lähiaikoina tehdyn lohikäärme piirrustuksen.

Jostain syystä meikäläisen tämänhetkinen lohikäärmekausi on aikas synkkä..

Pain 2012
a4 paperille lyijykynällä. Maata väritetty hiukan ruskealla hiilikynällä

Yllä oleva kuva on sen mallinen ja asettelu ja lohikäärmeen asento sellainen, että ainakin allekirjoittaneen aina välillä täytyy tuijottaa työtä pitkää, jotta tajuaisin missä asennossa lohikäärme on, ja mitä kuvassa edes tapahtuu (vaikka tasan tarkkaa tiedänkin, kuinka lohikäärmeen olen siihen piirtänyt)

2012
Lyijykynällä a4 ruutupaperille. tämän töherryksen tein lentomatkalla takaisin kotiin ausseista, ja koska nuo siivet ovat normaalista poikkeavaan tyyliin tehdyt, ansaitsee tämä erikoismaininnan :)

ps. sain luettua perillisen (kirj. christopher paolini) ja se oli hyvä!! Ja mainintana siis, että perillinen on eragon kirjasarjan viimeinen kirja, ja mistäs muusta tuo kirjasarja kertoisikaan kuin lohikäärmeistä! :)

Kommentit