Pointillism looks cool but it takes forever. It's painful as well.

Otsikon lainaus täältä.

Heippatirallaa taas. Tämänkertainen postaus on aikalailla tuon edellisen postauksen kopio, hiukan eri kuvalla vain. Kyllä, kyseessä on siis (yleisö: pläääh, jälleen) meikäläisen taidepläjäys! Jee!

Osallistuin lukemani Täysveristä Elämää-blogin piirrustuskisaan. Okei, oikeastihan mä lähetin sinne jopa kolme työtä, mutta tänne teidän kaikkien nähtäväksi laitan tälläkertaa vain tämän viimeisimmän, näistä kolmesta ehdottomasti meikäläisen lempparin.

Onko syynä meikäläisen itsetuhoisuus vai mikä, mutta jostain syystä olen mieltynyt tuohon "pistetekniikkaan". Aina, kun olen sillä aikaisemmin tehnyt jonkun työn (klik, klik) olen vannonut ettein todellakaan tule piiiiitkään aikaan tekemään sillä taktiikalla yhtään mitään, kiitti mutta riitti. Mutta kuinkas siinä aina käykään: jo hetken kuluttua huomaan taas väsääväni työtä - milläs muulla kuin pistetekniikalla (pointillismi se kait oikeasti on, mutta pistetekniikka on kivempi sana, johon saa helposti kirjoitusvirheenkin!)

DevianArtin kautta löysin pari tosi nättiä pointillismi työtä: tämä, tämä, tämä, tämä (meikäläisellä ei olisi ikinä jaksamista, kärsivällisyyttä, hermoja, ei mitään, tehdä noiden kahden viimeisen kaltaista työtä! EI KOSKAAN!

Ihan nolottaa noiden linkkien jälkeen julkaista nämä kuvat:

Eko l'Augeval "Lasse" 2012 A4 Tussit (harmaa ja musta) Pistetekniikka (Pointillismi)
Tässä on vierekkäin sekä valokuvattu, että skannattu versio työstä.
 Ja tässä vielä pari yksityiskohtaa, kuten aina ennenkin.



ps. lisää pointillismi töitä voi kaivella täältä, pikkasen parempien taiteilijoiden kuin meikäläinen tekemiä - upeita!

Eilenkin mainittu Perillinen lähti jo maailmalle seikkailemaan (ihan kuin lapsesta puhuisi :D), kun lainasin sen kaverilleni.. Kaverini jälkeen se on lähdössä serkulleni ja tädilleni... Joten saas nähdä milloin kirja palaa kotio. Mutta mitäpäs meikäläinen sillä enää tekee, ennenkuin tulee tarve lukea se uudestaan? Hyvä vaan että saadaan kirjalle vähän lukukertoja :)

Kävin eilen toisen kaverini kanssa kirjastossa ja lainasin kirjan joka kertoo väriopista ja toisen joka kertoo kehonkielestä... Se miten meikä tälläsiin kirjoihin päätyi on suuri mysteeri, mutta toivotaan, että ne ovat hyviä ja mielenkiintoisia, ja avaavat uusia ovia omien taideteosten ja muutenkin kehon tuntemukseen ja tulkintaan (rupeaa kohta kuulostamaan jo mielenvikaiselta)! 
Kuitenkin mun pitäisi samanlaisella innolla, kun meilekin kaikkeen muuhun mitä teen (paitsi siivoamiseen), panostaa siihen h*lvetin Fysioligiaan ja Anatomiaan. Lupailin kaikille lukevani sitä lentomatkoilla ausseihin mennessä ja tullessa mutta v*tut, meikäläinen karttoi kirjaa kun sillä olisi ollut jokin pahempikin kuolemantauti... Pitää siis kohdata vihollinen silmästä silmään... Tänään. Valitettavasti.

Tällaiset pörinät ja törinät tällä kertaa.
ps. seuraava blogiteksti on 200!

Kommentit