webkameralaatu

Jooo-o. Kävin eilen kampaajalla, leikkauttamassa hiukset lyhyeksi samaan tyyliin kuin viimeksi (klik) Jostain syystä meikäläinen pitää edelleenkin lyhyestä hiusmallista. Otin tukasta vain webkameralla kuvan ja minun pitikin kuva linkittää jo eilen.. mutta kuinkas sitten kävikään?

Noh, tässä äsken ajauduin katselemaan noita muita erittäin hienoja webkamera kuvia, mitä meillä on koneelle tallennettu. Löysin kuvia myös mun pitkästä tukasta. Okei, se mikä ihmisille tulee mieleen pitkästä tukasta, ei vastaa mun käsitystä omasta pitkästä tukastani (menikö tarpeeksi epäselväksi?).. Meikäläisen pitkä tukka on nimittäin vain hiukan ylipitkäksi kasvanut lyhyt tukka.

Kuka tajusi? Okei, pointtina oli kuitenkin se, että siinä kuvassa ne hiukset jostainsyystä näyttävät ihanilta! En ymmärrä miten ne olivat sen näköisiä. Muistan nimittäin enemmän kuin hyvin, kuinka vihaan pitkää otsatukkaa ja pitkiä hiuksia, sillä ne eivät ikinä asetu hyvin, ovat todella lättänät ja roikkuvat vain ällöttävästi. Niin miten se tukka sitten siinä webkuvassa näytti silti niin ihanalta? Melkein jo aloin haluta pitkiä hiuksia, mutta onneksi vain melkein.

Tässä nyt vielä muutama erittäin "upea" eilen otettu tukkakuva

Siiamilainenkaksonen. En kestä, jos meikäläisiä olisi kaksi yhdessä ruumiissa! Huh, yhdenkin minän kanssa on tarpeeksi vaikeaa! 



sinä, rakas lukija, et ole ainut, joka ottaa välillä tällaisia kuvia webkameralla! Etenkin tuo vasen yläkulma sai meikäläisen nauramaan oikein makeasti! 
 Ja *rumpujen pärinää* tässä on tämä joskus aaaaikoja sitten otettu kuva, jolloin minulla oli vielä pidemmät hiukset. (klikkaamalla kuvat suuremmiksi) Näyttävätpähän nuo hiukset kivoilta. Mutta, kuten yllä jo mainitsin, noiden hiusten hyvältä näyttäminen on erittäin harvinaista ja lyhyaikaista. Yleensä ne näyttivät aivan kamalilta...



Kommentit