what is my blog all about?

tänään meikäläinen rupesi mietiskelemään, että mistä lots of brändöm oikeasti kertoo. olen aina kuvaillut tätä bloga sanoilla: valokuvauspainotteinen lifestyle blogi, mutta mitä kaikkea tämä blogi oikeasti pitää sisällään, mistä tämä blogi kertoo ja mihin tämä blogi pyrkii?

no, tämä blogi pyrkii saamaan ihmiset hyvälle tuulelle ja nauttimaan blogin lukemisesta, tai noh, yleensä pääasiassa katselusta. Tämä blogi kuitenkin sisältää verraten vähän tekstiä ja mahdollisimman paljon kuvia. Tässä maailmassa on olemassa paljon elämän surullisista ja pimeistä asioista kertovia bloggaajia, henkilökohtaisia ja ihmisen sisintä avoimesti käsitteleviä blogeja. Minä haluan kiutenkin pitää blogini ns. pinnallisena. En halua esitellä omia surujani ja murheitani täällä blogissa. Elämässä on tarpeeksi surua ja murhetta, ilman että minä avaan omaa sisintäni kaikelle kansalle luettavaksi. Jonkun on pidettävä yllä iloista, positiivista ja omallatavallaan pinnallista blogia. Haluan pitää tietyn etäisyyden kaikkeen. Tämä blogi pyrkii mahdollisimman usein esittämään kauneutta elämän pienissä asioissa.
Kyllä täältä blogista löytää hiukan synkempimielisiäkin postauksia, mutta pääpiirteittäin haluan, että lots of brändömiä ajatellessa mieleen tulisi ensimmäisenä ilo.

this blog is about me...
.. and Iita...
.. my dreams ...
... cats ...
... photographing ...
... horses and other animals ...
... drawing ...
... food ...
... little bit about friendship ...
.. and very much about my life
tämä blogi on suurilta osin sellainen, millainen minä olen. todella sekava, toivottavasti (ainakin omasta mielestään) hauska. jonkinverran ironinen. laiska ja saamaton. kuvapainoitteiden ja lukihäiriöinen. täynnä kirjoitusvirheitä. 

kuka nyt jaksaa olla jatkuvasti niin negatiivinen?


Etsitäisiinkö maailmasta mieluummin vain hyvää ja kaunista?

Toivottavasti tämä blogi on sellainen.

Kommentit