Jossain paistaa aina aurinko

Ja tänään aamulla se oli ainakin täällä meillä!
Mun on jo ties kuinka pitkää pitänyt mennä kuvaamaan, kun tuo sääkin on nyt vain niin u-pe-a!

Ja tänään sitten mentiin Iitan kanssa aamulenkille ja nappasin kameran mukaan. 
Eihän siitä kuvaamisesta tullut oikein mitään. Aina kun pysähdyin ja yritin ottaa jotain kuvia, istui koira närkästyneenä alas, nosti tassunsa ilmaan ja veti turvan ruttuun ja korvat tiukasti pitkin niskaa - erittäin edustavaa siis. Epämääräisellä ääntelyllä korvat sai pystyyn ja päänkin kääntymään söpösti.

Uhrasin sitten aivan uutukaisen hanskani juoksuttaakseni koiraa hiukan. Sillä on nyt vain jalka kipeä, se ontuu aina välillä, mutta toisaalta taas kykenee täydellisesti juoksemaan pellolla ja vedellä spurtteja kotiovelle.. Epäillään aina välillä, että se vain esittää jalan olevan kipeä, mutta kyllä se jalka taitaa ihan oikeasti olla jotenkin hiukan venähtänyt, niin paljon se sitä hypyttää. (Tuo piski viipottaa muuten oikeasti tosi kovaa vain kolmella jalalla, sen perässä joutuu melkein juosta!)

Mutta enää en jaksa selittää mitään, läjäytän kuvat vain tähän yhteen pötköön.

DSC_0461

DSC_0465

DSC_0477

DSC_0478

DSC_0480

DSC_0482

DSC_0483

DSC_0486

DSC_0487

DSC_0504

DSC_0514

DSC_0516

DSC_0525

DSC_0536

DSC_0539

DSC_0540
ompas intensiivinen katse :D Nuo harmaat karvat silmien välissä vaan hiukan pilaa vaikutelmaa ;)

DSC_0550

DSC_0554

DSC_0558

DSC_0560

DSC_0561

DSC_0573

DSC_0613
Iita: v*tut tän kaiken kaa taas!

DSC_0616

DSC_0624

Hyvää tiistai-illan jatkoa teille kaikille!


Ainiin, varasin itselleni liput katsomaan NT-Liven Coriolanus-näytelmää! Koska siinä on Tom Hiddleston! Yksi onneton kaverini lupautui tulemaan mukaan, katsomaan William Shakespearen näytelmää kolmeksi tunniksi! Awesum! Nyt sitä ollaan niiiin sivistyksellisiä ja polleita! Saas nähdä onko se edes hyvä. Ensimmäinen näytös oli jo aikaa sitten loppuunmyyty, joten uskoisi.

Voitin myös joulukuussa risteilylahjakortin Tallinnaan kahdelle (päiväristely), ja nyt ollaan yhden työkaverini kanssa lähdössä ensiviikolla käymään etelän"lomalla" :D Sain sumplittua yhden duunivuoroni pois, niin saatiin molemmille vapaa päivä ja tänään sitten varasin senkin "reissun".

Lupauduin myös lähteä äitin kanssa joku päivä katsomaan Launatai- nimistä näytelmää Kansallisteatterissa - mulla on nyt niin kultturelli olo! 
Tai no, oikeasti tää "lupauduin lähteä" meni niin, että äiti katseli työvuorolistojani, bongasi sieltä yhden vapaapäivän ja ilmoitti "sä tuut sitten tollon kattoo mun kaa yhtä näytelmää, koska iskällä olikin töitä, nii se ei päässyt" Okei.

ps. jos sua alkoi kiinnostaa Coriolanus tai Lauantai, laitoin linkin molempiin näytelmiin, klikatkaa vain ylempänä olevia näytelmien nimiä (vaihdoin linkkien tekstityypinkin, nii pitäisi olla helppo löytää) ;)

Kommentit