Sneak Peek #2

Terveisiä taas täältä lämmöstä, toivottelee tälläkertaa hiukan punakka suomineito! Tänään oli lämpimin ja aurinkoisin päivä tähän asti ja maattiinkin aluksi viitisen tuntia altaalla (meikäläinen köllötteli varmaankin pari tuntia uimapatjan päällä ah) ja sitten suunnattiin rannalle hoitamaan päivän aurinkokiintiö loppuun! Ihanan rentouttava päivä ja ollaan tänään syöty ihan liikaa!

Eilinen biletys meni hyvin.Oli huvittavaa tulla takaisin hotellille kun te siellä suomessa vasta olitte lähdössä bailaaman! Käytiin aluksi hotellin tarjoamalla illallisella ja sieltä suunnattiin omien drinksujen kautta rannalle katsomaan ilotulitusta! SE OLI UPEA! :) Sen jälkeen käveltiin hiukan rannalla, käytiin rantabaarissa ananasdrinkeillä ja sitten löydettiin tiemme paikalliseen irkkupubiin Magnersseille ;)


Muistakaas käydä silloin tällöin tsiigaamassa meikäläisen instagramia (julperr) olen päivitellyt sinne satunnaisia kuvia hiukan aktiivisemmin :)

Huomenna olisi tarkoitus lähteä pienelle lähirantakierrokselle pitkähäntäveneillä. Käydään tsekkaamassa ainakin Railey Beach ja Chiken Island. 

Kommentit