Sneak peek #3

Näin facebookissa fiksun tekstin.  Se ei oikeastaan liity millääntapaa meidän elämään täällä maailaman aurinkoisella ja lämpimällä puolella, mutta ajatelin jakaa nämä viisaat sanat teidän kanssanne.

Its better cry alone than to be angry,
Because anger hurts others,
While tears flow silently through the soul and washes the heart.

Ps. Kello alkaa täällä olla jo puoli 10 illalla ja painun kohta Nukkumaan.  Huomenna on aikainen herätys, sillä pitää käydä aamupalalla ja selvittää rikkoutuneen matkalaukkuni arvoitus (joo se menin tullessa rikki mutta vasta tänään jaksoin kysyä oppaalta asiasta kun niistä tuli käydään hotellilla), sillä me lähdetään huomen aamul elefantti ratsastamaan!


Otin missiokseni ottaa siltakuvan jokaiselta rannalta missä köydäöä. Tällähetkellä käytynä on Ao Nang Beach (tietysti meidän lähiranta. Yläoikea), Poda Island (alaoikea) sekä Railay Beach (käy kurkkaamassa instagram!)

Täällä lämmössä ei onneksi edes pysty ajattelemaan negatiivisia asioita. Synkkyydelle ei ole tilaa kun aurinko paistaa lämpimästi. Huomattiin myös aina välillä puhuvamme samanlaista sekopää englantia samanlaisella äänenpainolla kun nämä thaikut. "Yes yes" "Happy New Year" .... kuulostaa paljon hauskemmalta kun sen sanoo sillätavalla tietyllä tapaa :-D

Kommentit