Tammikuu Pähkinänkuoressa

Tammikuu Numeroin


Tammikuu oli bloggauksen aikaa. Into kirjoittamiseen oli suuri ja usein avasiksin tyhjän kirjoitussivun ihan vaan tyhmänkin idean johdosta ja rupesin suoltamaan tekstiä näppiksistä. Hyvä boogie, fiilis ja meininki. Tammikuun kahdenkymmenennen päivän tienoilla postauksia oli kertynyt jo 1/9 koko edellisvuoden määrästä. Tammikuun postausten lukumäärä, neljätoista (tämä postaus mukaan lukien), rikkoi melkein blogin aiemmat tammikuut (olemalla tasoissa viimevuoden kanssa - mutta viimevuonna tuli teasereita thaimaasta ja miljoona thaikkukuvapostausta..) ja lopulta tekstejä tuli suollettua siis noin joka toinen päivä kuussa. Bloggausinnokkuus nakerteli muuta luovuuttani, enkä tullut kauheasti "harrastaneeksi" muuta luovaa toimintaa. Mutta niinhän tää elämä menee, kausissa?

Taiteiluproggiksia meikäläisellä oli vain yksi. Mutta siitä lisää joskus toiste ;) Kuun viimeisinä päivinä aloitin toista operaatiota, mutta sen syntyminen oli hidasta.

Leffoja kävin katsomassa kolme (Paddington, Horrible Bosses 2, Big Hero 6). Kirjoja sain luetuksi vain yhden, vaikka minulla niitä lainassa oli kolmin kappalein ja valmiiksi hyllyssä muutama yksilö odottamassa vuoroaan. Ehkä mä sitten kesällä taas?

Vampire Diarisessa etenin kauteen kolme asti. Onneksi kausia on yhteensä viisi (ja kuudes rantautuu suomeen sitten... joskus....) Myös Game of Thronesin kausi nro neljä tuli televisiosta ja katsottiin tammikuussa.

Koulussa meillä oli ainoastaan yksi kurssi, joka ei järin paljon nostattanut allekirjoittaneen stressitasoja. Joulu - koulun alku välin olin paljon töissä, joten en saanut lainkaan loman tuntua. Kouluun palattuani vähensin huomattavasti työvuorojani ja karsin kaiken ylimääräisen työn pois. Työvuoroni olivat loppukuusta laskettavissa yhden käden sormilla. Ja minulla oli kahden viikon tauko, kun en ollut töissä lainkaan.

Jostain syystä visalaskuni Lontoosta muistettiin laskuttaa, ja tammikuussa makselin Lontoon hotellin, kaikkien muiden isojen rahareikien mukana. Pankkitili näytti erittäin anorektisia numeroita kuun loppuessa. Sellaista sattuu ;)

Käytiin kolmen tytsyn (eli minä plus kaksi) voimin Tukholman risteilyllä ja ai että sitä menoa. Lisäksi otin osaa vuoden ensimmäisiin ja samalla myös omiin ensimmäisiin opiskelijabileisiini (sillä fuksiaisia ja kahta approa ei lasketa). Minua suoraan sanottuna v*tutti eräänä iltana ja kaveriporukalle sitten avauduin meidän whatsappryhmässä ja joku (Essi) sieltä sitten heitti, että "menkää huomenna blue lagoon bileisiin, sieltä saa pimeessä hohtavan haalarimerkin". Pelkästään pimeässä hohtavan haalarimerkin perässä lähdettiin sitten lopulta koko porukan voimin juhlimaan. Ja join aivan liian paljon. Mutta oli ihan superhauskaa!

Juoksemassa kävin tammikuussa kahdesti, hiihtämässä kerran (epäonnistuneesti, lue siitä seikkailusta täältä), luistelemassa kerran, hohtominigolfaamassa ja -keilaamassakin käytiin kertaalleen ja salilla kävin jopa viidesti. Paisunutta ulkomuotoani olen päivitellyt ja vihannut vähintäänkin miljoona kertaa.

Ja yksi ihan super juttu... josta kerron myöhemmin ;)


.
.
.

Helmikuussa lähden juoksemaan Manic Runin ja kuvaamaan kaverini siskon Wanhojen Tansseja. Maaliskuussa odottaa Cirque Du Soleil ja lähdetään myös ihanalla porukalla Turkuseen viikonlopuksi tsiigaamaan yhden sinne muuttaneen kaverin kämppä ja Turun yöelämä!

Pitäisikö ruveta harrastamaan tällaista "pähkinänkuori" juttua joka kuun lopussa? Että jos tyyppejä ei muuten kiinnosta lukea meikäläsen blogia, niin kerran kuussa tulee tiivistelmä tylsästä elämästäni numeroin.

Kommentit