Top 12 Valokuvat 2014

Tämä vuosi oli valokuvauksellisesti aivan surkea. Otin vuoden aikana varmaankin vain kymmenes osa kuvia aikaisempiin vuosiin nähden. En ole ihan varma mistä se johtuu. En vain ole jaksanut. Näin loppuvuodesta se harmittaa. Olisi mukava, jos olisi enemmän hyviä kuvia, joista valita ne parhaat.

Tähän postaukseen olen nostanut kaikista tämän vuoden ajan kuvatuista kuvista ne omat lempparit (tai joissain tapauksissa sen "eniten muistoja" yksilön). Nämä kuvat eivät välttämättä ole teknisesti tai laadullisesti (saatika sisällöllisesti) ne kaikista parhaat ja loistavimmat ja upeimmat kuvat, mutta nämä ovat ne kuvat, jotka herättävät minussa eniten muistoja, tunteita ja iloa. Nämä ovat ne kuvat, joite tulen nostamaan blogissa esille vielä tulevaisuudessakin. Nämä ovat ne kuvat, joita on tässä blogissa jo vuoden mittaan esiintynyt useaan otteeseen. (Käykääpä lukemassa postaus Valokuvauksen monet puolet - hyvät kuvat ja lempi kuvat, kyseisessä postauksessa avaan edellä selitettyä ehkä hiukan laajemmin...)

Tässä on minun tämän vuoden 12 lemppari kuvaa 
Huom. ansaitsen mielestäni krediittiä siitä, että todellakin olen saanut rajattua lempparikuvani jopa 12, enkä ahnehtinut ja ottanut vapautta esitellä "kaikki lempikuvani", siihen olisi vaadittu hiukan enemmän kuin 12. Minulla saattaa olla samasta tilanteesta/paikasta/tapahtumasta useampi kuva, jotka ovat kaikki omalla tavallaan lemppareita, mutta tähän postaukseen valitsin vain sen kaikista "parhaan". Suurin osa tämän vuoden lempparikuvista on myös ehdottomasti otettu reissuiltani, iitaa kuvasin niin säälittävän vähän, että harva kuva tältä vuodelta on noussut millääntavoin lemppariksi.



DSC_0761
DSC_1082
DSC_0483
DSC_0098
DSC_0197
100_3748
100_0123
100_0289
100_6378
100_6468
100_6824
DSC_0704

1. Tämä kuva tuo aina mieleeni Railay Beachin Thaimaasta. Sen porottavan kuumuuden (ihanan lämmön), rusketuksen ja koko reissun.
2. Tämä kuva tuo mieleeni elefanttiratsastuksen viidakossa - aivan mahtavaa <3 Yksi Thaimaan reissumme kohokohta!
3. Kaunis keväinen ilta-aurinko, kirpsakka pakkanen ja Iita pellolla. Tässä kuvassa on minusta vain todella kiva tunnelma.
4. Metsän kuningatar. Toteemipaalu. What ever. Kaikinpuolin onnistunut kuva Iitasta :)
5. Keväinen kuva Iitasta. Vaikka kuvassa ei ole järin kaunis tausta, on Iitan ilme niin iloinen ja hymyilevä, että tämä on yksi vuoden ehdottomista lemppareista. Tämä kuva on myös pitkää piristänyt päiviäni toimimalla puhelimeni taustakuvana. Paskempikin päivä piristyy hiukan katsoessa Iitan hymyilevää naamaa - kevät ja kesä on tulossa jo takaisin...
6. Islanninhevosratsastusta Islannissa. Voiko ponityttö parempaa toivoa?
7. Gullfoss, Golden Waterfall. Mahtava, upea ja kaunis kokemus.
8. Whale Watching in Iceland <3
9. Queen Victoria Memorial (ja Buckinghamin Palatsi)
10. Bif Bean ja kaunis aurinkoinen päivä Lontoossa. Hirmuisesti nähtävää ja tehtävää. Mahtava reissu.
11. Tower Bridge iltavalaistuksessa. Yksi Lontoon reissumme parhaista hetkistä.
12. Silmää iskevä Tonttu-Iita. Tämä kuva oli vain tämän vuoden tonttukuvista paras :D

Kommentit