Chilling

En muista taaskaan, milloin sitä olisi viimeksi hyvällä omatunnolla saanut käpertyä sängylle peiton alle kirjoittamaan blogia ihan rauhassa jo kello 17.30. Täällä mun asunnossa on todella kylmä ja oikeasti paras paikka on lämpimässä vilttien alla. Pitää jaksaa vain raahautua keittiöön keittämään tee-vettä. En tiedä olenko tulossa kipeäksi, kun mulla on koko ajan kylmä ja tänään on suu tuntunut todella kuivalta koko ajan, vaikka join jatkuvasti vettä.

Haluaisin lähteä juoksemaan, mutta nilkkani tuli viikko sitten juoksulenkin jälkeen kipeäksi, enkä viitsi lähteä juoksemaan sen kanssa ja turhaa rasittamaan sitä, kun kävellessäkin vihloo ilkeästi. Jos sitä illalla jaksaisi vaikka tehdä jonkin kotijumpan... ehkä ei... ;)

Tämä viikko on ollut taas ihan hirveää härdelliä ja kiitämistä paikasta toiseen, kaleneri taas niin täynnä ohjelmaa, että ihan hirvittää. Nyt on onneksi kiireetön hetki ja halusin tulla kirjoittamaan jotain. Ja ehkä kirjoittamaan jotain valmiiksi "varastoon".

Viimeisimmästä blogitekstistä on jälleen vierähtänyt ikuisuus (viime perjantaista). Viikko. Ei vain ole ollut aikaa. Viikossa olen käynyt salilla (pe ja eilen), ollut töissä (la, su, ma), istunut iltaa sukulaisten kanssa (la), nähnyt kavereita, ohjannut ja suunnitellut ryhmiä, käynyt ratsastamassa ja elokuvissa (eilen ja tänään). Ja ainiin, kyllä meikäläinen tänään oli "tentissä". Vaikka sitä nyt kutsuttiin osaamisen tarkasteluksi, eikä se ehkä mikään virallinen tenttitilanne ollut. Ja tietysti käyttänyt Veetiä ulkona ja leikittänyt kattia ja muutenkin lähtellyt siitä hirmuisia määriä snäpchättejä. Ja ainiin, eilen myös leikkautin tukkani! Nyt on taas lyhyt fleda! <3


Tiistaina ja eilen olen oikeastaan ollut koko päivän liikenteessä. Eilen oli etenkin lähestulkoon minuuttiaikataulu: lähtö kotoa klo 9, kampaaja, kouluhommia koululla, sali, porukoille käyttämään iipu + samalla lenkki kaverin kanssa, kauppa, klo 17 kotiin samaa matkaa työkaverin kanssa, hengausta ja ruokaa, klo 20 leffa, joskus klo 24 nukkumaan. Ja aamulla tentti. Niinpä tällainen kotona viiden jälkeen ja vain chillailua koko loppuilta (tietysti ruuanlaittoa ja kaikkea muuta pikkukivaa) tuntuu niin mukavalta!

Koska tämä blogiteksti muuttui nyt tällaiseksi yleiseksi pölinäksi, annetaan sen pysyä sellaisena, ilman että yritän enää kirjoittaa mitään järkevää. Kiitos ja anteeksi jälleen.

Mistäs seuraavalla kerralla voitaisiin puhua?
Hiuksista.
Kavereista.
Inspiraatiosta ja asioita joista diggaa.
Perheestä.
Eläimistä. Veetistäkään ei ole puhuttu ikuisuuteen. Saatika Iitasta.
Matkustelusta.
Mistä?

Äh en tiedä.


Ratkaisen ongelman menemällä syömään! :D


Snapchat-3796434565328222824
Meidän naistenpäivän toivotus kaikille oli tällainen.
Meinasin unohtaa, että mikä päivä se olikaan, siksi ennen naistenpäivää on tuollainen tyylikäs mietintähetki.

ps. veetin ilme

Kommentit