Fellow

Guuglailin hiukan aiheeseen liittyvää, hyvää ja F:llä alkavaa otsikkoa ja tässä selitys tälle otsikolle:


As nouns the difference between dude and fellow is that dude is (slang) a man while fellow is (lb) a colleague or partner.  
As verbs the difference between dude and fellow is that dude is to address someone with the term of address while fellow is to suit with; to pair with; to match.  
As an interjection dude is (slang) a term conveying excitement.  
As an adjective fellow is having common characteristics; being of the same kind, or in the same group.


Essin kanssa merkkaillaan toisiamme aina ties minkälaisiin kuviin instagramissa. Pääasiassa ne ovat aina jotain kissoihin, crazy cat ladiyteen, booteyhin, koiriin (corgeihin), sinkkuuteen, juopotteluun, matkusteluun tai noh, johonkin muuhun huvittavaan liittyvää. Viimeisimpiä Essin merkkauksia onkin tämä kuva, joka summaa meikäläisen miesjahdin tarkoituksen ihan semihyvin. Pari pikkujuttua puuttuu, mutta ne voin vaikka kertoa tuonne alas vielä.

Screenshot_2016-03-14-15-53-20-1
Näin vaatimattomasti lähdetään. Ja sitten pitää vielä pitää koirista ja kissoista. Hevosista ei tarvitse pitää, sillä se on ihan mun oma juttu. Hyvä ulkonäkö on iso plussa ja tupakoimattomuus välttämätöntä.

Vaikka tässä kun tuota kuvaa ajattelee, niin todellisuudessahan tämän "fellow"n tulisis sietää, ei miljoonia kysymyksiä vaan loputtomasti meikäläisen puheen kuuntelua... Ymmärtää huonoa huumorintajuani ja sietää käsittämättömän hirveää nauruani. Meikäläisen perhe ja kaverit on varmasti helpompaa voittaa puolelleen kuin meikäläinen. Tietysti täytyy myös ymmärtää meikäläisen valtaisaa ruokahalua, huonoa musiikkimakua, vielä huonompaa lauluääntä ja aivan järkyttävää tanssityyliä... Koko komboon lisätään vielä lisää meikälisen kuuntelua, valitusta, epämääräistä selitystä ja hullunhassua mielikuvitusta. Ja sanoinko jo sen, että kerron aina ihan kaiken. Lyhyen tarinan kerrontaan menee ikuisuus, koska meikäläisen on pakko selittää kaikki asiaanliittyvä taustatietokin. Sateessa ei meikäläisen kanssa tarvitse kävellä, mutta koiran lenkittäminen on tärkeää (sillä minähän haluan koiran)! Juoksemaankaan ei tarvitse tulla mukaan, kunhan meikäläinen saa juosta!

Summa sumarum: "acceptance of the real me."
ja usein sanonkin ihmisten millainen sun miehen pitää olla-kyselyihin, että "ei mulla oikeen muita kriteerejä ole, kun että sen (miehen) vaan pitää sietää mua pidempää kuin 30 min..."


Tämä yllämainittu tägääminen oli seurausta meikäläisen tägäämästä kuvasta:
Screenshot_2016-03-14-15-54-19-1

Oltiin vähänaikaa sitten keskusteltu aiheesta. Ja tälläkertaa Essin vastaus oli että "onneks mul on vaa yks auto, niin ei oo valinnanvaikeutta"

Tämän enempää ajatuksia en sinkkuudeusta jaa. Heh. Tylsä aihe.

Jälleen kerran: onneksi on Veeti ja saan rauhassa crazy cat ladiytyä.

Kommentit