Luukku 4 - Jouluelokuva

Meikäläinen alkaa pikkuhiljaa todellakin valmistautua jouluun: kävin ostamassa Tiimarista suloisen vaaleanpunaisen tonttulakin! Kohta lähden kaverini kanssa käymään ikeassa.

Mutta, tänään lots of brändömin joulukalenterin neljännen luukun takaa paljastuu elokuva. Alunperin tarkoituksena oli tehdä elokuva-arvostelu, mutta noh, meikäläinen ei ole sitä arvostelevaa tyyppiä.

Niko Lentäjänpoika

On hauska elokuva. Ja suloinen. Kaiken lisäksi se on suomalainen, ja maailmallakin jopa menestynyt ;) Suurin osa varmaankin tietää tainan: nuori Niko-poro lähtee Korvatunturille etsimään isäänsä, joka kuuluu Pukin Lentojoukkoihin. Mukana seikkailee myös hassunhauska isähahmo, Julius- liito-orava.

LEFFA-NIKO

LEFFA-NIKO2

LEFFA-NIKO3

LEFFA-NIKO4

LEFFA-NIKO5

Tällähetkellä elokuvissa on esillä Niko 2 - Lentäjäveljekset. Meikäläinen ei sitä ole vielä kerennyt katsomaan, mutta totta kai se on pakko käydä katsomassa jossakin vaiheessa! Vielä ennen joulua!

Todennäköisesti, mitä lähemmäs joulua mennään, alkaa televisiossakin pörrätä enemmän jouluelokuvia! Jouluaattona pakollinen katsottava onkin se jokajouluinen Lumiukko -lyhytelokuva!

Kommentit