Vuoden viimeisiä

Juu, tämä taitaa olla vuoden viimeisiä postauksia. Mulla on nimittäin sekä 30., että 31. päivä töitä, joten en tiedä kuinka meikäläinen enää kerkeilee postailemaan. Heh, eli taitaa ne eilisessä postauksessa mainitutu "Vuoden parhaat kuvat" ja "Mitä tapahtui 2012" ehkä jäädä ensivuoden puolelle. Vaikka voisin kyllä yrittää tehdä ainakin tuon vuoden parhaat kuvat postauksen. Sen pitäisi olla hiukan helpompi (ja nopeampi?)

Tänään nukuin ansaitusti puoli yhteentoista. Kun sitten viimein heräsin, ulkona paistoi aurinko ja oli rapsakan kaunis sää. (voiko sanoa rapsakan kaunis?) No, pointtina oli: sää oli kaunis ja ulkona oli mukava pakkassää. Lenkillä on nyt helppo kulkea, kun metsäpolut ovat nyt kovia, eikä sitä ole koko ajan uppoamassa syvään ja pehmeään hankeen.

Otin sitten kameran mukaan lenkkeilemään, mutta kuvista tuli niin surkeita, etten kovinkaan kauan jaksanut kuvailla. Laitettiin siis kimpsut ja kampsut takaisin laukkuun ja suunnistettiin takaisin kotia päin.

DSC_0842

DSC_0852

DSC_0859

DSC_0867

DSC_0870

DSC_0875

DSC_0886

DSC_0890

DSC_0896

DSC_0922

DSC_0924

DSC_0933

DSC_0943

DSC_0950

DSC_0951

DSC_0954

DSC_0960

Äkilliseen kotiinlähtöön oli myös toinen syy: aurinko ujostui ja alkoi painua pilvien taakse. Muutenkin arska paistaa niin pirun alhaalta, ettei sitä meinaa edes nähdä. Alkaakohan se jo laskea? Meikäläinen on ihan sekaisin siitä milloin aurinko nousee, laskee ja milloin se edes paistaa... :D

Tänään lähden katsomaan sen Piin Elämä leffan. Toivottavasti se on hyvä.

Eipä muuta enää näin "aamutuimaan". Ehkä lähden pelaamaan iPadillä. Kirjoitan tätä postausta nimittäin ihan läppärillä, sillä blogin kirjoittaminen oli ehkä hiukan liian vaikeaa tuolla padillä, sillä meillä ei ihan synkannut se kuinka pädi näytti tämän muokattavan tekstin. Minun piti koko teksi nimittäin kirjoittaa tuolla html-puolella. Ja kun ei vaan osaa, niin ei osaa. (osaan ansiokkaasti lisätä ainoastaan < br > merkit aina kun vaihdan kappaletta ja kirjoittaa teksin)

Kommentit