" täs on sulle lahja lista... "

Heipsan kaikille raksuille ja vähemmän raksuillekkin. Täällä blogissa on ollut joulusta alkaen vähä hiljaisempaa. Tähän on syynä se, että meikäläinen on tehnyt töitä, töitä, töitä.... Ja vielä vähän lisää töitä. Tänäänkin mun piti julkaista tämä postaus jo aiemmin, mutta sitten tuli kiire - minnekäs muuallekaan kuin - töihin.

Tässä ennen vuoden vaihdetta meikäläisen olisi vielä tarkoitus tehdä sellainen "mitä tapahtui vuonna 2012" ja "vuoden 2012 parhaat kuvat"- postaukset.
Mutta nyt tämän kertaiseen aiheeseen: joululahjoihin.

Meikäläinen sai kivoja joululahjoja: ratsastuskengät ja vuosikalenterin joita toivoinkin. Sen lisäksi sain ihanan äitini itse tekemän kameli-kaulakorun, veljeltä toivomani kaulaliinan ja lapaset. Lisäksi sain hiukan rahaa, pari raaputusarpaa - joista en perinteiseen tyylini voittanut lähestulkoon mitään. Saimme myös mummoltamme perheelle yhteiseksi jonkin hienon silppurilaitteen, herkkuja ja ihanat karvacrocksit. Äiti ja iskäjoulupukki oli myös tuonut koko perheelle aivan uskomattoman ihanan iPadin <3 Kyseisellä ihanuudella yritän tälläkin hetkellä kirjoittaa tätä blogitekstiä. Hiukan vaikeaahan se on, sillä tämä tuppaa correctamaan meikäläisen kirjoituksen johonkin ihan muuhun kuin mitä se aina välillä oikeasti on. :D

DSC_0830


DSC_0832

DSC_0835

DSC_0839

DSC_0841

Kommentit