Joulukalenteri 2014 - Luukku 10

joulukalenteribanneri2

Millainen joulu se olisi, jos ei ostaisi itselleen jotain pientä ja ihanaa lahjaksi, tai ihan muuten vain.
Meikäläinen ainakin huomasi jälleen kerran, että oma lahja on paras lahja...

ENNAKKOJOULULAHJOJA

eli palkinto itselleni siitä kaikesta, mistä olen unohtanut itseäni kiittää ja kehua. Materalismionnellisuutta ja sitä ainutta asiaa, minkä ostaminen saa sinut kokemaan itsesi rikkaammaksi, eli matkustusta.

Meikäläinen on myös tänävuonna palkinnut itseni usein ja runsaasti. Osaan motivoida itseäni pienillä ja vähän isommillakin asioilla. On tärkeää saada kiitosta itseltään tehdystä työstä, ja välillä saada jotain herkkuja ja hupia ihan vain huvin vuoksi. Ei tätä elämää ilman nautiskelua jaksa. 

Olen tänävuonna viettänyt osan tammikuusta Thaimaan auringon alla, kävin Daughtryn keikalla, Islannissa, vietin leppoisan ja ihanan kuukauden kesäloman ihanassa Suomen kesässä, aloitin koulun (onko tämä nyt joku lahja ja palkinto vai? No ainakin jonkinlainen unelman täyttyminen). 

Nyt joulun alla palkitsen itseni seuraavanlaisilla asioilla:

largelarge
 Kuvat: WeHeartIt

MacBook Air: olen jo ties kuinka pitkää puhunut siitä, että sitten kun saan veronpalautukseni, niin ostan itselleni ihka ensimmäisen tietokoneeni! Ihan ensimmäisen siis! Minulla ei ole koskaan ollut omaa tietokonetta ja perheellämme on tällähetkellä yksi käyttökone sekä iPad. Tiesin sen, että muuttaessani jossain vaiheessa omaan kotiin, on minun pakko ostaa oma kone, ja vaatimattomaan tapaani haluan parasta (tai jotain). Olen jo pitkää kuolaillut Macien perään. Ruusunpunaisten silmälasien läpi selailin aina eri jälleenmyyjien sivuja ja ai että, se päivä, kun varonpalautusket pläjähti tilille niin se oli menoa. Väitin jopa nanosekunnin ajan itselleni, että en vielä osta konetta itselleni, mutta siitä huolimatta lähdettiin iskän kanssa käymään gigantissa. Ja hups, kohta kuulen itseni sanovan myyjälle että "pistetään pakettiin". Ja siinä sitä sitten oltiin. Materialismionnellinen ensimmäisen tietokoneensa omistaja. Repiessäni kotona koneen ulos pakkauksesta oli todellinen jouluaattofiilis! Ja tämä kone on ihan täydellinen, vaikken moneen päivään osannutkaan esimerkiksi tallentaa kuvia netistä koneelle... hups...

Lontoo 18.-23.12: Lähdemme vakkarimatkaseurani Essin kanssa valloittamaan Lontoo. Oltaisiin oikeasti molemmat haluttu lähteä jonnekkin kauas ja lämpimään, muttei kummallakaan ollut rahaa tai aikaa tai lomaa pitkään reissuun, joten päädyttiin sitten lyhyeen "pidennettyyn viikonloppuun" jossain kaupunkikohteessa. Dubai oli yhtenä rantakohteenamme, mutta koska siellä on "vain" vähän alle 25 astetta joulukuussa (ja pitää pukeutua julkisilla paikoilla siveellisesti) jätimme Dubain seuraavaan kertaan - vaikka kameliratsastus aavikolla kyllä kutsuu meikäläistä!

Lontoon kanssa todellisen kädenvääntöskaban veti Rooma. Pompoteltiin viikkoja kahden kohteen välillä. Toisinaan oltiin ihan kybällä lähdössä Lontooseen, sitten toinen halusi sittenkin Roomaan, sitten toinenkin alkoi haluta Roomaan, äkkiä toinen haluaakin Lontooseen ja lopulta haluttaisiin olla kahdessa paikassa samaan aikaan. En ole ihan varma mikä meidät sitten lopulta ajoi Lontooseen, kai ajatus jouluisesta Lontoosta (vaikka Roomassakin on varmasti kaikenlaista jouluhäppeninkiä)...

No, lähdetään kuitenkin Lontooseen, valloittamaan (lue: eksymään) bigcity (vähän isompi kun vantaa)... Ihastellaan joulunaikaisia lontoon katuja ja hirmuista joulukiirettä, itse vain chillaillen ja shoppaillen (ja muumionäyttely katsoen). Jostain syystä minulla ei tälle reissulle ole hirmuisesti to do listan kohtia/nähtävyyksiä meille katsottavaksi, mennään vaan ja katsotaan mihin joudutaan.

Kaikki Joulukalenterista huolestuneet: Lontoon reissun aikana joulukalenteri ilmestyy täysin normaalisti. Lähdemme 18.12 päivällä ja palaamme takaisin kotiin 23.12 illalla, juuri ennen jouluaattoa, virkistyneinä ja valmiina (ainakin meikäläinen) töiden joulukiireisiin! :)

Kommentit