Vuosi 2014

"Time is free, but it's priceless.
You can't own it, but you can use it.
You can't keep it, but you can spend it.
Once you lost it, you can never have it back."


KATSAUS VUOTEEN 2014


Tammikuu
... Jouduimme Essin kanssa palata takaisin suomeen thaimaasta :(
... Palasin takaisin töihin ja surkuttelin rusketukseni nopeaa katoamista
... kävin työkaverini kanssa päiväristeilyllä virossa (täydentämässä viinavarastojani). voitin reissun firman pikkujouluista.

DSC_0377DSC_0744


Helmikuu
... yritin aloittaa karkkilakon - siinä onnistumatta (nyt postausta kirjoittaessa olen jo pari kuukautta ollut karkkilakossa hyvällä menestyksellä. en tiedä miten tämä päätös erosi aiemmistani, mutta nyt menee hyvin, eikä herkkujen syömättä jättäminen tee tiukkaa)
... kävin äitin kanssa katsomassa teatteria ja kaverini kanssa katsomassa NTLive esityksen, jossa Tom Hiddleston näyttelee pääosaa Coriolanus- näytelmässä


Maaliskuu
... Kävin kaverini kanssa Daughtryn keikalla <3
... avasin itselleni asp-tilin, kävimme kummityttöni kanssa hoplopissa riehumassa, samaisella kummitytöllä oli myös 3 v synttärit, meillä oli firman bileet ja käytiin katsomassa stand uppia.

DSC_2563


Huhtikuu
... aloitin Artsy Aprilin innoittaakseni ja inspiroidakseni taiteiluani, sillä en ollut pitkään aikaan tehnyt mitään töitä.
... ostin itselleni myös uudet stereot (vanhat olivat posahtaneet rikki lähemmäs vuosi sitten)

DSC_2693DSC_2733


Toukokuu
... Käytiin äitin kanssa pidennetyllä viikonlopulla Islannissa <3
... kävin ensiapu- ja paloturvallisuuskoulutuksessa

100_3228100_3512


Kesäkuu
... juhannus mökillä ja muutoin koko kesäkuu töissä


Heinäkuu
... vietimme irlannin matkan vuosipäivää kavereideni kanssa :)
... Olin heinäkuun puolestavälistä alkaen lomalla töistä, luin paljon kirjoja, mökkeilin ja söin.
... blogia ei ole yli vuoteen päivitelty järin aktiivisesti, ja lomani aikana en kirjoittanut yhtäkään postausta. Laiska, haluton ja satunnainen bloggaustahti jatkui pitkää kesän jälkeenkin (ja roppakaupalla ennen lomaani jo..) - en vain jaksanut bloggailla, eikä minulla ollut mitään kerrottavaa.
... kävin korkasaaressa sukulaisteni kanssa
... firman kesäkekkerit, hengausta, lukemista, syömistä, kavereita, mökkeilyä

DSC_0477DSC_0489

Elokuu
... kävin ensimmäistä kertaa elämäni aikana hietsussa ottamassa aurinkoa ja uimassa sekä ensimmäistä kertaa helsingin vapianossa syömässä (olen aiemmin käynyt vain virossa)
... palasin töihin
... kävin linnanmäellä kavereideni kanssa
... aloitin Toimintaterapia opinnot metropoliassa ja olen viihtynyt hyvin
... Midnight Run 2014 (20.8.2014)


Syyskuu
... fuksiaiset, kaverin kihlajaiset, kävin kokeilemassa tankotanssia
... täytin 21. Ainut miten juhlisitimme sitä kavereitteni kanssa oli menemällä syömään kimpassa.
... syyskuussa en kirjoittanut yhtäkään postausta blogiin

DSC_0328DSC_0363


Lokakuu
... Osallistuin koulukaverini kanssa Limeksen Approon
... Katseltiin kaverini kanssa Vain Elämää aika usein perjantaisin ja tehtiin kaikenlaisia hauskoja mamma-juttuja: käytiin sienessä ja kuvailtiin kurpitsanleikkaus-video.
... lunastin syntymäpäivänäni lahjakseni saaman "lahjakortin" eli kavereitteni minulle tekemän ihanan illallisen <3
... Kirjamessut 2014 ja Sirkus Finlandia


Marraskuu
... Osallistuttiin parin luokkalaiseni kanssa Polin Approon
... leikkautin tukkani ihan super lyhyeksi
... bloggarina ryhdistäydyin ja olen oikeasti kirjoitellut tänne teidän (ja omaksi) ilokseni, vaikkakin..
... marraskuussa soutelin erittäin masentuneissa ja synkissä vesissä, mikä näkyi myös postauksissa (kts. tämä ja tämä postaus) oli kuitenkin pitkästä aikaa ihana kirjoitella blogia aktiivisemmin!
... loppukuussa pikkuserkkujen pikkujoulut ja pikkujoulukauden bilesuma alkoi.


Joulukuu
... aloitin blogissa joulukalenterin, mikä aiheutti ehkä hiukan stressiä ja kiirettä (lue joulukalenteripostaukset täältä)
... ostin itselleni MacBook Airin <3
... lähdimme käymään Essin kanssa Lontoossa <3

Untitled100_6367

.
.
.


Elämäni on ainakin omasta mielestäni erittäin tylsää ja tyhmää. Välillä on päiviä, jolloin olen tylsistyneenä kotona tietämättä mitä teen, mutta pääasiassa juoksen tukka putkella töiden ja koulun välillä (ainkain näin joulukuussa, kun kirjoitan tätä postausta) Paperille kirjoitettuna kaikki mitä teen; työt (2-3 kertaa viikossa), koulu (5 päivää viikossa), bloggaus (inspiraation mukaan, mahdollisimman usein), salilla käynti (mikä on nyt jäänyt ehkä n. kertaan viikossa, jahka koulu olemattoman lomani jälkeen jälleen alkaa, pääsen taas käymään. nyt ei ole tullut pariin viikkoon käytyä), kerran viikossa ratsastus, ennen lumien tuloa juoksemassa käyminen (usean kerran viikossa), koiran hoitaminen ja lenkitys (päivittäin) ja satunnainen kavereiden näkeminen - kaikki tämä ja ehkä jokin muukin - saattaa tuntua paljolta, mutta todellisuudessa elämäni on aika tyhjää, tasapaksua ja tylsää. Tai no, ei ehkä tylsää, mutta satunnaisesti ainkin tyhmää.

Etenkin marraskuun lopulla/joulukuun alussa olisin kaivannut rutosti enemmän rentoja päiviä, vaikka molempiin kuukausiin mahtuu paljon erittäin ihania ja mahtavia päiviä myös <3

Kelailin läpi kalenteriani ja ihan nauratti kuinka paljon puuhaa meikäläisellä on ollut, vaikka oikeasti vuoteni aikana ei ole tapahtunut paljoa mitään ihmeellistä. Alkuvuodesta vietin paljon aikaa töissä. Vapaapäivillä ei meikäläinen ihan pääse kehuskelemaan, minulla on ollut ihan hirmuisesti töitä. Hoidin koiran, kävin salilla ja joskus jopa shoppailemassa ennen töihin menoa. Vapaapäivinä kävin salilla ja näin kavereitani. Kävin usien juoksemassa keväällä, kesällä ja syksyllä. Koulun alettua olen ollut koulussa ja töissä ja hoitanut kouluhommia. Mitään erikoista en kuitenkaan ole puuhaillut - suurimmat jutut mitä vuoden aikana on päässyt tekemään ja kokemaan ovat olleet reissut (thaikku, islanti, lontoo), tämän uuden tietokoneen ostaminen (ah, tämä on niin rakkaus), erittäin harvoin tapahtuneet bileillat, sirkus finlandia, kesälomani (joka oli täydellinen) sekä koulun aloitus. Kalenterini on siis täyttynyt täysin arkiskista asioista, elämässäni ei ole tänäkään vuonna tapahtunut mitään jännää, mutta eipä se nyt kauheasti haittaakaan.

Tätä se elämä kait kyllä loppujen lopuksi on. Sen verran paljon hulinaa ja vilskettä on kuitenkin ollut, että vuosi hurahti ohi mahdottomalla tahdilla. Oliko siitä jo vuosi kun dallailtiin ao nangin hiekkarannalla, fläbäreissä, shortseissa ja teepaidassa - naatiskeltiin vuoden vaihtumista plus kolmenkymmenen asteen lämmössä. Kyllä, siitä on vuosi. Eikä siltä tunnu lainkaan.

Kommentit