Joulukalenteri 2014 - Luukku 20

joulukalenteribanneri2

Tämänpäiväisen joulukalenterin luukun takaa paljastuu joko lahjaideana, kortti-ideana (ei kyllä ihan ehdi enää täksi jouluksi tehdä kortteja tällä idealla, mutta ensivuodelle vaikka) tai koriste-ideana hyödynnettävä käsityövinkki, joka ei allekirjoittaneelle nappaa lainkaan! Ei siis yhtään, elikkä

LUMIHIUTALE

... ja virkattu sellainen..

Meikäläisellä meni lähemmäs kaksi tuntia yhden hiutaleen virkkaamiseen, mutta äiti on todella innostunut näistä ja osaa tehdä näitä hyvin. Aion kuitenkin tehdä itselleni muutaman lisää koristeeksi (tämä on näitä "sit kun mä muutan"-puheita) sillä nämä ovat vain niin kauniita. 

Ohjeet erilaisten lumihiutaleiden tekemiseen on äiti bongannut kirjasta 100 virkattua lumihiutaletta (kirj. Caitlin Sainio). Suosittelen ostamaan/lainaamaan/mitälie kyseisen kirjan jos tällaiset jutut kiinnostaa, sillä kirjassa on hyvät ohjeet ja hyvät kuvat kaikkiin hiutaleihin! Ja niille kaikille on myös nimet!

Allekirjoittanut kuitenkin on niitä tyttöjä, jotka jättivät käsiyöt taakseen ala-asteen jälkeen, ja ompelukoneeseen kosken vain erinomaisen pakon vaatiessa.

DSC_5988

DSC_5989

DSC_5991DSC_5992

DSC_5993

DSC_5996

Juu, näitä mä haluan kämppääni sitten kun muutan! Ja erilaisissa pastellin sävyissä! Pitää vain ostaa lankaa ja pistää mamma virkkaamaan!

Kommentit