Joulukalenteri 2014 - Luukku 7

joulukalenteribanneri3

Minun on nyt pakko myöntää teille, että meikäläisellä oli tasan kaksi ongelmallista päivää tämän kalenterin kanssa, kun en vain keksinyt mitään tekemistä tai näytettävää tänne. Tai noh, oli mulla muutama idea, mutta en ole ehtynyt toteuttaa hienoja visioitani, kun olen ollut ihan super kiireinen. (seli seli, anteeksi kauheasti)

Siitä syystä tästä(kin) postauksesta tulee hiukan turha täytepostaus.

large

Joulukuu on aivan kamala kuukausi. Aivan kamala ja ihana samaan aikaan. Meillä on töissä hirmuinen kiirus ja härdelli. Nyt meillä on koulussa erittäin intensiivinen ja pitkäpäiväinen kurssi, mutta siinä missä 5 opintopistettä yleensä tulee kuukauden aikana, repäisemme hyvin tässä juuri ennen joululomaa kurssin viisi pojoa kahden viikon aikana. Huh huh. Koulunpenkkiä on tässä kulutettu jo ihan hyvään tahtiin...

Koulun ja duunin lisäksi meikäläinen otti vielä kontolleen tämän joulukalenterinkin. Ei sillä, minulla on kyllä ollut hauskaa tätä tehdessä - ainakin yleensä.. :D Ideoita riittäisi, muttei rahkeita toteutukseen. Kaikki vähääkään vapaa aikani meneekin yleensä tämän suunnitteluun tai toteuttamiseen tai tekemiseen. Mutta onneksi kohta on jo jouluaatto ja sitten ei ainakaan ihan joka päivä "tarvitse" mitään postailla ;)

Kaiken tämän lisäksi, yrittää meikäläinen järjestää kaiken maailman piparipäiviä, poropartyja ja kummitädinluona käyntejä ja hobitti-iltoja mahtumaan jo tupaten täyteen kalenteriin. Ja yksi rästiratsastustuntikin pitäisi ratsastaa mahdollisimman pian. 

Kaikista pahinta joulukuussa on kuitenkin juhliminen. Kahdella erittäin hyvällä ystävälläni on syntymäpäivät joulukuussa ja tietysti sitä täytyy olla molemmissa kekkereissä "edustustehtävissä". Siihen päälle vielä pikkuserkusten pikkujoulut (ihan must) sekä firman pikkujoulut (ihan must) sekä ties mitkä muut poropartyt ja pikkujoulukekkerit. Lisäksi kuun loppupuolella on uusivuosi. Yh. 
En tiedä olenko sitä koskaan järinkään paljon blogin puolella korostanut, mutta en kauheasti kreisibailaamisesta välitä, mutta tietyissä tilaneissa (kuten pikkujoulut ja synttärit) koen velvollisuudekseni kaataa sitä kupposta alas kurkusta, ja aika paljonkin. Minulla on tällä hetkellä takana kaksi viikonloppua ja kahdet juhlat - ihan kamalaa. Ensiviikolla lähden todennäköisesti kääntymään poropartyihin (olen lupaillut juovani vain yhden - nyt siis ihan oikeasti) ja puolentoista viikon päästä on sitten firman pikkujoulut, joissa meno on sellaista, että oskat pois... Huh..

large-4

Kaiken bloggailun ja bailailun ja kouluilun ja duunissa sähläämisen lisäksi pitäisi vielä ehkä muistaa osaa ne lahjat ja nähdä niitä kavereitakin ja ties mitä. Ennen joulua meikäläisellä on myös yksi ihana juttu tiedossa. Ihana, mutta todella aikaavievä ja sitä ennen pitäisi saada kaikki jutut tehtyä. Mutta tästä jutusta lisää myöhemmin joulukalenterissa, pidän teidät jännityksessä :)

Lopuksi kuitenkin vielä pieni inspiraatiopiriste tähän iltaan:

large-1

large-3  large-2

Netistä löytyy niin ihana paljon kaikkea kivaa joulusälää - ja niin nättejä! kaiken maailman koristeluja sun muita :) Jos sitä vaan itse osaisin tehdä...

Kommentit